Jäänmurtaja Snow ja Korvatunturi – New York NYT JOULUKSI!!

20.11.2017

NYT se VARMISTUI..mikä?

Jäänmurtaja Snow’n Jouluseikkailu ilmestyy nyt JOULUKSI! Huikeeta!

Jouluseikkailu tulee painosta joulukuun 7. päivä ja tilaukset toimitetaan välittömästi ennakkotilaajille.

Mikä sen uuden Snow’n nimi sitten on?

Jäänmurtaja Snow ja Korvatunturi – New York (alla synopsis)

Sää Perämerellä on kirkkaampaakin kirkkaampi. Edellisen yön myrsky on jo ohitse. Teräksen kova jää rikkoutuu Jäänmurtaja Snow’n keulan edessä hänen matkatessa vastaan Jäänmurtaja Atlasta sekä tämän avustettavia, kahta chileläistä merentutkimusalusta. Avustettavien vaihto sujuu hyvin, ja Snow opastaa merentutkimusalukset Ajoksen luotsipaikalle. Harryn palatessa luotsipaikalta hänen asemalleen tapahtuu jotain yllättävää…

Hydrokopteri Harry katsoo taivaalle ja näkee yllättäen joulupukin putoavan laskuvarjon varassa jäälle. Joulupukin porot valjakkoineen eivät huomaa putoamista, vaan jatkavat matkaa takaisin kohti Korvatunturia. Joulupukin aatonaaton koeajo on vaarassa päättyä huonosti. Saadaanko viesti poroille välitettyä ja ehtiikö Joulupukki toimittaa lahjat ympäri maailman?

Jäänmurtaja Snow ja Korvatunturi – New York on Snow’sta ja tämän ystävistä kertovan kirjasarjan viides osa. Jäänmurtaja Snow -kirjasarjassa koetaan jännittäviä tarinoita, jotka vievät niin lapset kuin aikuisetkin todentuntuisiin seikkailuihin talviselle merelle.

Alla olevasta linkistä voit varmistaa, että saat omasi jouluksi!! ENNAKKOTILAA NYT!!

http://www.icebreakersnow.fi/…/ennakkotilaus-jaanmurtaja-…/…

Takaisin artikkelilistaukseen