POB ja Demola yhteistyöhön pelin kehittämisessä

20.09.2016

POB on aloittanut yhteistyön Demola Oulun kanssa. On aika ottaa seuraava askel kohti tavoitettamme, jossa yleisömäärää pyritään jatkossa  kasvattamaan Jäänmurtaja Snow -kirjoihin pohjautuvalla mobiilipelillä. Pelin kehittäminen ei kuitenkaan ole helppoa ja se vaatii paljon osaamista markkina-alueista ja kohdeyleisöstä johon pelin tulisi vedota sisällöllisesti. Snown pääasiallinen yleisö ovat lapset joten onnistuakseen pelin tulee olla luonteva lisä kirjoihin, ei pelkkä peli.

Aiomme ratkaista nämä haasteet keskittymällä sisällön kehittämiseen. Onneksi taustatarina ja hahmot ovat jo olemassa joten meidän ei tarvitse aloittaa ihan tyhjästä. Saamme kuitenkin vapaat kädet pelin lajityyppin, muotoilun ja eri  elementtien suhteen kunhan vain lopputulos on merkittävä kokemus lapsille.

Demola toimii tutkimus- ja koulutusyhteisönä johon kuuluu alueen eri yliopistoja. Tarkoituksenamme on rakentaa maailman vahvin innovaatio ekosysteemi joka pohjautuu eri taustaisten opiskelijoiden tuomiin uusiin ideoihin, taitoihin ja näkökulmiin.

POB pyrkii merkittävään kansainväliseen kasvuun joka huomioi sisällöntuotannon, lisenssien, animaatioiden ja Snow-kirjojen tekijänoikeuksien valvonnan. POBn tarkoituksena on  kehittää konsepteja ja liiketoimintamalleja jotka tukevat kansainvälistä kasvua. Pidemmän aikavälin tavoitteena on tehdä Jäänmurtaja Snowsta lapsille kansaivälisesti merkittävä hahmo.

Haluatko olla osa Snown menestystarinaa?

Lisätietoja: Teemu Leppälä, CEO POBllä, teemu@pobproduction.com, puh. 00 358 40 510475

Takaisin artikkelilistaukseen